Loading...
Atlantic Insurance Co. Public Ltd
Φροντίδα Ατυχήματος 77772424
topic
Αρχική Σελίδα  /  Σχέδια Ασφάλισης Ιδιωτών  /  Ασφάλιση Κατοικίας

Ασφάλιση Κατοικίας

Η ATLANTIC προσφέρει εδώ και χρόνια το σχέδιο Household Executive, την ιδανική επιλογή για κάλυψη ακόμη και των πιο ασυνήθιστων κινδύνων που θα μπορούσαν να απειλήσουν την προσωπική σας ιδιοκτησία, είτε αυτή είναι σπίτι είτε διαμέρισμα, καθώς και το περιεχόμενό τους. Επιπλέον, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την προστασία σας επιλέγοντας το Maxi Cover.

Ζητήστε Προσφορά

Έντυπο Πρότασης

Έντυπο Απαίτησης

Φυλλάδιο

IPID

Τι καλύπτουμε

 

 • Α. Household Executive1.   Πυρκαγιά και καπνό
  2.   Κεραυνό
  3.   Έκρηξη
  4.   Πρόσκρουση αεροσκάφους ή οχήματος ή ζώου
  5.   Σεισμό ή ηφαιστειογενή έκρηξη
  6.   Καταιγίδα, θύελλα και πλημμύρα
  7.   Κλοπή/ληστεία
  8.   Απεργίες, στάσεις, οχλαγωγίες ή εργατικές ταραχές
  9.   Κακόβουλες ενέργειες
  10. Διαρροή νερού ή καυσίμων (συμπεριλαμβανομένου του κόστους διερεύνησης και εντοπισμού της πηγής της γενεσιουργού αιτίας της ζημιάς καθώς και του κόστους επισκευής ή αντικατάστασης τέτοιων σωλήνων)
  11. Πτώση δέντρων ή κλάδων δέντρων

  Πρόσθετες Καλύψεις

  1. Δαπάνες Συμβούλων Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Δημόσιων Αρχών καθώς και για Απομάκρυνση Συντριμμάτων μέχρι 10% του ασφαλισμένου ποσού για το κτίριο
  2. Απώλεια ενοικίου έως έξι μήνες με το μέγιστο καταβλητέο ποσό να είναι το 10% του ασφαλισμένου ποσού για το κτήριο
  3. Έξοδα εναλλακτικής διαμονής μέχρι 10% του ασφαλισμένου ποσού για το κτήριο εάν είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού ή €2.000 εάν ενοικιάζετε το σπίτι από τρίτους
  4. Ωφέλημα Θανάτου από Ατύχημα σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου ή θανάτου μέλους της οικογένειάς του που διαμένει μόνιμα στο σπίτι από πυρκαγιά, έκρηξη λέβητα ή υγραερίου, κεραυνό ή κλέφτες μέχρι €20.000 ανά άτομο με μέγιστο συνολικό ποσό €80.000
  5. Η Ευθύνη σας ως Ιδιοκτήτης ή Ενοικιαστής μέχρι €200.000
  6. Τυχαία ζημιά σε καλώδια ή υπόγειες υπηρεσίες μέχρι €5.000
 • Β. Κάλυψη Maxi Cover (προαιρετικό - επιπλέον των πιο πάνω) Αυτή η προαιρετική επέκταση του ασφαλιστηρίου περιλαμβάνει τα εξής:

  1.   Κλοπή μετρητών μέχρι €250
  2.   Αντικατάσταση εξωτερικών κλειδαριών σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των κλειδιών μέχρι €500
  3.   Απώλεια ή ζημιά σε περιεχόμενο σε υπαίθριο χώρο μέχρι €2.000
  4.   Τυχαία ζημιά οπτικοακουστικού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών υπολογιστών μέχρι €1.000
  5.   Απώλεια μετρημένου νερού μέχρι €750
  6.   Απώλεια πετρελαίου θέρμανσης οικιακής χρήσης ή υγραερίου μέχρι €750
  7.   Η νομική σας ευθύνη έναντι του οικιακού προσωπικού μέχρι €10.000
  8.   Οικονομική ζημία μετά από μη εξουσιοδοτημένη χρήση των πιστωτικών σας καρτών μέχρι €1.000
  9.   Απώλεια ή ζημιά που προκαλείται από σήψη του περιεχομένου του ψυκτήρα/ψυγείου σας μέχρι €500
  10. Τυχαία θραύση γυαλιών του κτηρίου ή εντοιχισμένων καθρεπτών, γυάλινων επιφανειών επίπλων και επιφανειών κουζινών μέχρι €500
  11. Απώλεια ή ζημιά στο περιεχόμενό σας κατά τη μεταφορά τους στη νέα σας μόνιμη κατοικία μέχρι 10% του ασφαλισμένου ποσού για τα περιεχόμενα
  12. Απεριόριστη περίοδος μη κατοίκησης 
 • Γ. Κάλυψη έναντι Όλων των Κινδύνων (προαιρετικό)Μπορούμε να παρέχουμε κάλυψη για Όλους τους Κινδύνους για κατονομαζόμενη προσωπική περιουσία, όπως αντικείμενα από χρυσό, ασήμι, μαργαριτάρια, κοσμήματα, ρολόγια, φορητούς υπολογιστές, tablets, κ.λπ., με δύο επιλογές: (α) εντός Κύπρου ή (β) παγκοσμίως.

 

Σημαντική σημείωση: Τα πιο πάνω αποτελούν μια περίληψη των χαρακτηριστικών του ασφαλιστικού προϊόντος. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύψεις, τους όρους και τις εξαιρέσεις περιέχονται στο σχετικό ασφαλιστήριο της Atlantic.

Ανταγωνιστικά ωφελήματα

 • Άμεση και δίκαιη διευθέτηση απαιτήσεων
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Προστασία κλοπής χωρίς να απαιτείται ένδειξη ''διάρρηξης'' (ή χωρίς να υπάρχουν σημάδια «διάρρηξης»)
 • Αποζημίωση σε αξία αποκατάστασης (νέο για παλιό – προαιρετική κάλυψη)
 • Απεριόριστη περίοδος μη κατοίκησης (προαιρετική κάλυψη)
 • Αυτόματη επαναφορά του ασφαλισμένου ποσού σε περίπτωση απαίτησης

Η Atlantic είναι αντασφαλισμένη με τη Swiss Re και άλλους αντασφαλιστές με Α αξιολόγηση!

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

 • Ε1. Μπορώ να ασφαλίσω το περιεχόμενό μου σε περίπτωση που δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διαμένω;A1. Φυσικά, σε περίπτωση που νοικιάζετε το σπίτι όπου διαμένετε, μπορείτε να ασφαλίσετε το περιεχόμενό σας ή οποιαδήποτε άλλη περιουσία ανήκει σε εσάς και την οικογένειά σας.
 • Ε2. Πώς επηρεάζεται η ασφαλιστική κάλυψη εάν το σπίτι μου παραμένει ακατοίκητο; A2. Εάν το ασφαλισμένο κτήριο μείνει ακατοίκητο για συνεχή περίοδο άνω των 90 ημερών, δεν θα παρέχεται καμιά κάλυψη για τους κινδύνους Καταιγίδα, Θύελλα και Πλημμύρα, Κλοπή/Ληστεία, Κακόβουλες Ενέργειες και Διαρροή νερού ή καυσίμων. Φυσικά, αυτό το ζήτημα επιλύεται επιλέγοντας το συμβόλαιο Maxi Cover, το οποίο παρέχει απεριόριστο χρόνο μη κατοίκησης.
 • Ε3. Ποια είναι η έννοια της αξίας αποκατάστασης και της πραγματικής αξίας; A3. 
  Αξία Αποκατάστασης:
  -Για το Κτήριο και τους Εξωτερικούς Χώρους, σημαίνει το κόστος ανακατασκευής τους με τον ίδιο τρόπο, μέγεθος, προδιαγραφές και εμφάνιση ως να ήταν καινούργια.
  -Για το Περιεχόμενο, τα Πολύτιμα Αντικείμενα και τα Αντικείμενα στο Ύπαιθρο, σημαίνει το κόστος αντικατάστασής τους με καινούργια αντικείμενα ιδίου ή παρόμοιου τύπου ή προδιαγραφών.
  Πραγματική Αξία:
  -Για το Κτήριο και τους Εξωτερικούς Χώρους, σημαίνει το κόστος ανακατασκευής τους με τον ίδιο τρόπο, μέγεθος, προδιαγραφές και εμφάνιση μετά την αφαίρεση των αποσβέσεων λόγω παλαιότητας, φθοράς ή χρήσης.
  -Για το Περιεχόμενο, τα Πολύτιμα Αντικείμενα και τα Αντικείμενα στο Ύπαιθρο, σημαίνει την αξία αντικατάστασής τους με καινούργια αντικείμενα ιδίου ή παρόμοιου τύπου ή προδιαγραφών μετά την αφαίρεση των αποσβέσεων λόγω παλαιότητας, φθοράς ή χρήσης ή τεχνολογικής ή εμπορικής ή οποιασδήποτε άλλης απομείωσης της αξίας τους.
 • Ε4. Ποιος είναι ο αντίκτυπος στην απαίτησή μου εάν υποασφαλίσω την περιουσία μου; A4. Το ασφαλισμένο ποσό για κάθε κατηγορία (κτήριο, περιεχόμενο, κ.λπ.) υπόκειται στον Αναλογικό Όρο. Για παράδειγμα, εάν η αξία αποκατάστασης του κτηρίου είναι €200.000 και το ασφαλισμένο ποσό είναι €100.000, θα αποζημιωθείτε μόνο για το 50% της ζημίας.
 • Ε5. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς στην περιουσία μου; A5. Σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς στην περιουσία σας θα πρέπει να λάβετε όλα τα λογικά μέτρα για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά/απώλεια. Το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα απαιτήσεων της Εταιρείας μας για τη διαχείριση της απαίτησής σας. Δεν πρέπει να προχωρήσετε στην επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς χωρίς να μας ειδοποιήσετε. Σε περίπτωση κλοπής, κακόβουλης ενέργειας, εμπρησμού ή σοβαρού τραυματισμού θα πρέπει να καλέσετε αμέσως την Αστυνομία.
 • Σημαντική σημείωση: Τα πιο πάνω αποτελούν μια περίληψη των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύψεις, τους όρους και τις εξαιρέσεις των συμβολαίων περιέχονται στο σχετικό έγγραφο Ασφαλιστηρίου της Atlantic.

Εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας