Loading...
Atlantic Insurance Co. Public Ltd
Φροντίδα Ατυχήματος 77772424
topic
Αρχική Σελίδα  /  Σχετικά με μας  /  Ο δικός μας Κύκλος Εμπιστοσύνης

Ο δικός μας Κύκλος Εμπιστοσύνης

 • Οι Πελάτες μαςΗ ATLANTIC ιστορικά υιοθετούσε συνετές και όχι εφήμερες ή βραχυπρόθεσμες πολιτικές για την προσέλκυση πελατών. Από την ίδρυσή της, ενεργούσε πάντοτε δίκαια και υπεύθυνα, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της πλήρως και έγκαιρα.

  Καλλιεργούμε μόνιμες προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αρκετοί πελάτες και οι οικογένειές τους μας εμπιστεύονται ανελλιπώς από την ίδρυση της Εταιρείας το 1983. Για αυτόν το λόγο, η προώθηση της εταιρείας δεν πραγματοποιείται μέσω διαφημιστικών εκστρατειών, αλλά σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους πελάτες της, οι οποίοι, ικανοποιημένοι και ευτυχείς από την εμπειρία τους, δεν διστάζουν να συστήσουν την ATLANTIC στους φίλους και συγγενείς τους.

  Η ανθρωποκεντρική μας πολιτική συνεχίζει να διαπνέει το κάθε τι που κάνουμε. Δικαίως λοιπόν η ATLANTIC κατέχει ένα μοναδικό προνόμιο μεταξύ των κυπριακών ασφαλιστικών εταιρειών. Ένα εντυπωσιακό ποσοστό 70% των πελατών μας εξυπηρετούνται απευθείας μέσω των ιδιόκτητων γραφείων μας σε όλες τις πόλεις.
 • Το Δίκτυο Αντιπροσώπων μας Η ATLANTIC διαχρονικά στοχεύει σε επιλεκτικές συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που απολαμβάνουν ισχυρή φήμη και έχουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα. Ο επαγγελματισμός, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η απαράμιλλη αξιοπιστία είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που αναζητούσαν εξ αρχής οι ιδρυτές της Εταιρείας για να προχωρήσουν στη σύναψη συνεργασιών. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε μέχρι και σήμερα συνεργασίες με μεγάλα ασφαλιστικά γραφεία διαμεσολάβησης τα οποία ξεκίνησαν τις δραστηριότητες τους ταυτόχρονα με την ίδρυση της ATLANTIC. Οι διαμεσολαβητές μας είναι πάντα σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη σε όποιο σημείο της Κύπρου και αν κατοικούν. Οι υψηλού επιπέδου γνώσεις και η τεχνική τους κατάρτιση αποτελούν προέκταση του ονόματος και της φήμης που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια η ATLANTIC στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά.
 • Το Προσωπικό μας Η δύναμη διαφοροποίησης της ATLANTIC από τον ανταγωνισμό έγκειται στους ανθρώπους της και στο διακεκριμένο επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν, το οποίο βασίζεται στην άμεση, προσωπική επαφή με τους πελάτες. Είμαστε περήφανοι που καλλιεργήσαμε μια μοναδική φιλοσοφία φροντίδας πελατών στο προσωπικό μας, ο αριθμός του οποίου έχει αυξηθεί από μια χούφτα το 1983 σε περισσότερους από 110 σήμερα. Ενδεικτικό της ανθρωποκεντρικής κουλτούρας μας είναι το γεγονός ότι ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων μας χτίζουν την καριέρα τους και συνταξιοδοτούνται στην ATLANTIC.

  Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση και η ισχυρή μας πίστη στη δημιουργία μακροχρόνιων προσωπικών και εγκάρδιων σχέσεων με τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να είμαστε μπροστά από την υπόλοιπη αγορά. Αυτό δικαίως χάρισε στην ATLANTIC ένα μοναδικό προνόμιο μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Ένα εντυπωσιακό ποσοστό 70% των πελατών μας εξυπηρετούνται απευθείας μέσω των κεντρικών γραφείων μας σε όλες τις πόλεις, τα οποία στελεχώνονται από ικανό, έμπειρο, πολύγλωσσο προσωπικό, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.
 • Οι Μέτοχοι μας Η ATLANTIC αριθμεί περίπου 4.000 μετόχους, ιδιώτες και εταιρείες, πολλοί από τους οποίους είναι και πελάτες της. Έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας διατήρησης της εμπιστοσύνης και ικανοποίησης των πελατών της, καθώς και των μετόχων της, η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να ευχαριστεί πλήρως και τους δύο. Το Διοικητικό Συμβούλιο υιοθετεί μια πολιτική επιστροφής δίκαιου μεριδίου των κερδών στους μετόχους υπό τη μορφή μερίσματος. Από το έτος 2004, η ATLANTIC σταθερά ανταμείβει τους μετόχους της για τη στήριξή τους, καταβάλλοντας υψηλό μέρισμα, το οποίο τοποθετεί τη μερισματική της απόδοση ανάμεσα στις λίγες κορυφαίες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

  Αυτό είναι αποτέλεσμα υπεύθυνου, μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού, ο οποίος στοχεύει στην ορθολογική ανάπτυξη των εργασιών και στην προσεκτική αξιολόγηση των κινδύνων. Είναι επίσης αποτέλεσμα της φιλοσοφίας της ATLANTIC να αντιμετωπίζει τους μετόχους με το ίδιο πνεύμα δικαιοσύνης με το οποίο αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας